#LimbiPSD

Am fost prea ocupată să calc cămăşile soțului şi abia acum apuc, cu mare întârziere, să îmi dau cu părerea pe subiectul ăsta cu #muiepsd.

Să vă spun sincer, mie nu îmi place chestia asta.

În primul rând pentru că eu nu am cu ce să dau muie PSD-ului (și nu am nici invidia penisului;).

Și tot în primul rând fiindcă e o prostie sinistră, care arată în ce societate patriarhală, misogină și violentă trăim. Doar într-un astfel de mediu violența sexuală poate deveni slogan politic „progresist”.

Vai, dragă, o să spună mulți citind asta, ce floare de apartament eşti, te ofileşte un pic de aer tare de mahala cu esență de hormoni imediat!

Noi nu avem timp şi interes pentru sensibilitățile tale de muiere, suntem prea ocupați să ne uităm în gura lui Liiceanu şi a altora când fac elogiul muiei, aşa da! Noi suntem oamenii frumoși, ceilalți sunt niște monştri pe care vrem să îi penetrăm în gură şi să îi umilim. Ei sunt o plagă în țesătura robustă a societății, noi suntem un bastion al civilizației care foloseşte nişte expresii mai şugubețe.

Muia este expresia revoltei noastre pentru că a îți băga penisul erect în gura cuiva e semnul puterii supreme, e gestul de supunere şi umilire la care visăm…

Pentru că nu mai putem, fă, ne termină PSD-ul cu corupția şi indolența şi nu mai avem pârghii de tras cortina revoluției! E timpul pentru penisuri în gură ca să salvăm țara asta, ia dă-te mai încolo cu vulva ta invizibilă şi lasă penisurile să facă treaba.

Ei bine, ghinion de neșansă, am terminat de călcat cămășile soțului și nu o să tac.

Să vă spun un secret: în practică, cei şi cele care iau muie se bucură sau se simt cel puțin ok să o facă pentru că vor să ofere plăcere (mi-au spus mie prietenii unor prieteni) sau primesc bani pentru asta. Muia fără consimțământ E VIOL, să nu uităm.

Iar acum să ne ocupăm un pic de poziția muitorului de rând.

Poziția muitorului e una foarte vulnerabilă. Când ai penisul în gura cuiva, acea gură poate să te muşte, poate să te castreze. Eu aş avea mare grijă unde îmi pun podoaba. Nu uitați că penisurile care se umflă ca un balonaş cu instigări la violență şi ouțele adiacente sunt extreeeem de sensibile. Deci să nu uităm, vă zic, că cu muia nu e de joacă.

Şi mai e ceva: dacă sunteți de părere că penisul vostru e cea mai mare jignire pe care o poate înghiți cineva înseamnă că aveți un penis foarte urât, aş zice chiar hidos. Felicitări! 🙂

betty white
Când vorbesc despre poziția muitorului mă refer la ambele tabere, şi la poliția care a reacționat ca la o crimă de lezmaiestate și a sărit să ia ”măsuri” și la vârtoșii protestari anti-PSD.

Iar cel mai mult și mai mult mă gândesc la protestele care vor să vie. Penisurile erecte politic sunt o masă de manevră ideală. Iar penisul erect al statului, dragele babei, practic îşi croieşte chiloții de tablă şi bulanele de lux doar cu gândul la erecțiile cetățeneşti ce or să vie, it’s a match made in heaven!

 

De fapt şi de drept, problema cea mai mare a țărişoarei noastre nu e corupția, ci neghiobia. Nu cea care se măsoară în IQ (de asta nici nu or să ne salveze hoardele de olimpici), ci naivitatea emoțională care duce la acțiuni necugetate, care ne transformă în mase de manevră și ne ține captivi în bule.

Un mesaj pentru cei care dau muie politică și se simt super-potenți și învârtoșați: să nu uităm că partidele nu se ”muiesc” – se dau jos, se combat, se contestă, se reformează. Să vrei să dai muie unui partid nu e un semn de exasperare buclucaşă, ci de alienare – alienare care propagă totodată ideea că a-ți băga penisul în gura cuiva ca să îl umilești (a.k.a.”violezi”) e un act de putere absolută și dezirabilă.

În plus, e un gest care mută granițele a ceea ce e acceptabil în comunicarea politică într-o zonă periculoasă unde se pot avânta și alte mișcări în viitor, cu propriile lor dorințe de penetrare a opiniei publice. Mulțumim clasei de mijloc progresiste pentru acest dar nemaipomenit!

M-am întrebat, în mintea mea neghioabă de femeie, dacă există un corespondent din perspectivă feminină care să exprime aceeași violență sexuală ca “muia”. “Limbi” sună de-a dreptul ingenuu, sună drăgălaş, a gâdilat. Sau, pentru că sexualitatea femeilor e aşa de puțin vizibilă, poate duce chiar cu gândul la “limbi în cur” or something, oricum, departe de a inspira ceva agresiv şi umilitor. Dacă aş fi bătut toată țara în lung şi în lat cu numărul de înmatriculare LIMBIPSD cred că fiul meu ar fi rămas netraumatizat şi avocații fără o treabă de făcut.

Închei aceste rânduri răvăşite cu un apel către toți muitorii noştri revoltați şi frații lor din aparatul de stat (şi – bonus – către domnul Liiceanu, pentru care am o mare slăbiciune din tinerețe): aveți mare grijă când instigați la violență, pentru că nu se ştie niciodată cine dă şi cine primeşte!

 

Surse foto:

https://www.someecards.com/usercards/viewcard/MjAxMi0xOWRhODI1YTYyNzhmYzBh (citat din Betty White)

Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s