Revistele pentru femei nu sunt scrise de oameni

Astăzi, în sfânta zi de duminică – dedicată în mod tradițional sexului și grătarului în curtea blocului – am ajuns, într-un puseu de curiozitate morbidă, să vizitez cele mai bizare și macabre cotloane ale Internetului, acele locuri care reușesc  în mod miraculos să se sustragă nu doar trecerii timpului, ci și legilor logicii sau oricărei (oricât de mică) legături cu realitatea: portalurile pentru femei.

A fost un moment de inspirație divină. Bănuielile mele mai vechi, combinate cu celebra intuiție feminină (datorată, în mare parte, cantităților mari de gin pe care obișnuiesc să le consum), mi-au deschis în sfârșit ochii: revistele pentru femei nu sunt nimic altceva decât niște PLATFORME CONSPIRATIVE ale unei SOCIETĂȚI SECRETE conduse de o ARMATĂ DE ZOMBIE, care are ca scop ZOMBIFICAREA FEMEILOR!

Cin-cin! 🙂

Revistele pentru femei nu sunt de pe lumea asta

Ați observat asta, nu? Revistele pentru femei sunt dincolo de (sau mai bine zis pe lângă) timp. Un univers paralel, în care nu există politică, crize economice, încălzire globală, păr alb/peri albi, Linux, feminism sau asteroizi. E vorba mereu despre un număr restrâns de subiecte tratate incredibil de superficial și însoțite de multe, foarte multe poze și reclame la Photoshop. Articolele pot fi reciclate la nesfârșit, de fapt, numere întregi pot fi reciclate la nesfârșit – și sunt convinsă că asta se și întâmplă.

Ce dovadă avem că actualul număr din Cosmo nu este identic cu cel de anul trecut din mai? E spuchi, nu? Și e doar una dintre posibilele manevre manipulatoare și malefice cu care această societate secretă ne joacă pe degete.

Revistele pentru femei nu sunt scrise de oameni

Mult timp am crezut că revistele pentru femei sunt scrise de bărbați (”Cum să oferi un blow-job perfect”, ”Sâni mai mari cu tinctură de mărar”, ”Trei trucuri pentru un blow-job perfect”, ”Tort delicios cu 5.000 de calorii din care tu nici măcar nu o să guști pentru că toate pozele din revista asta te fac să te simți grasă”, ”Deci o să îl mâncăm noi”, ”În timp ce primim un blow-job perfect”). Dar, la o cercetare mai atentă, devine evident că bărbații nu ar putea fi atât de prostănaci încât să ne instruiască cum să îi desfigurăm sau să facem chestii complet ridicole.

Voi merge chiar mai departe cu asumpțiile și voi încerca să vă dovedesc că aceste articole nu sunt scrise nici măcar de oameni, pentru că mesajul lor este indescifrabil, probabil un cod secret pentru comunicarea dintre zombie. Să luăm de exemplu acest articol recent (scris probabil în mileniul trei după Hristos): Cum îți dai seama că a fost satisfăcută în pat cu o seară înainte.

Articolul ia mai întâi sub lupă mersul femeilor, virează apoi ilegal prin tipurile de orgasme, adaugă prevederi inexistente la punctul ”G”, litera ”J” din constituții, se ciocnește frontal cu un grup de sexologi de la Universitatea Catolică (!) Louvain și dacă tot a venit vorba de mădulare, membre, astea, ne delectează și cu alte informații științifice de ultimă oră ”care îți pot folosi într-o negociere, spre exemplu. Dacă tu observi pe cineva, în timpul unei discuții, în partea dreaptă a persoanei cu care vorbești, și te uiți într-acolo, iar interlocutorul privește în aceeași direcție, înseamnă că are viziuni liberale. Conservatorii, pe de altă parte, vor continua să te privească, în exact aceeași situație, fără să țină cont de direcția în care tu te uiți. Asta în primul rând pentru că nu le place să fie manipulați și se încăpățânează să facă ceea ce vor ei.”

Ăăăă….

Ăăăăă?

Șmecheri conservatorii ăștia.

Dar noi nu ne lăsăm păcălite așa ușor! Acest articol este un afront sau chiar un atentat la adresa inteligenței noastre! E evident că în spatele acestui text se află un mesaj cabalic cu puteri misterioase, pentru că NIMIC ALTCEVA din acest articol NU ARE SENS.

(PS: Dragă Amelia Matei, tu chiar ai scris asta? Ești oare o persoană în carne și oase, ținută prizonieră de această societate secretă și forțată să redacteze articole indescifrabile cu subiecte incoerente?).

Revistele pentru femei sunt anti-femei

De fapt anti-oameni.

Iată câteva titluri de pe aceeași pagină infamă pe care am aterizat ieri:

Semne că a făcut sex cu altă femeie

Cum rămâi însărcinată chiar dacă folosești prezervativ

5 lucruri interzise înainte de sex

Ce să nu îi spui niciodată după o noapte pasională

La ce se gândește când te înșală

Ok, gata, mă duc să cer o prescripție de Prozac, poate mă ajută. Sau oare soluția e să cumpăr toate hainele astea la care se face reclamă pe site?

Și nu doar textele mă fac să mă simt grasă, înșelată și însărcinată chiar dacă am folosit prezervativ, ci mai ales pozele. Toate femeile din poze sunt super slabe și super machiate și super sub 25 de ani. Singura persoană cu care m-am putut identifica cât de cât fizic la cei 30 de ani ai mei a fost o doamnă care cică e la menopauză și are bufeuri.

Din fericire, între timp am mai băut niște gin și am o explicație pentru această situație paradoxală. Imaginile photoshopate le reprezintă chiar pe liderele organizației secrete de zombie! Așa se explică fețele livide, pielea plastifiată, trupurile anorexice și tona de farduri sub care aceste ființe își ascund adevărata înfățișare!

Femei, nu vă transformați în zombie! Nu uitați că oamenii au țesuturi adipoase, celulită, riduri care le spun povestea vieții, corpuri mai expresive și mai diverse și mai ales – viață (și în general un discurs coerent).

Această grupare malefică are puteri nebănuite. Veți simți un impuls puternic de a urmări publicațiile care se auto-intitulează ”pentru femei”. Veți fi poate tentate să dați chiar bani! pentru a achiziționa aceste instrumente de propagandă sau veți simți nevoia să vă conformați normelor estetice propagate de aceste platforme, investind timp, bani și energie într-un demers absurd.

Studiez de mult timp (aproape 30 de minute) strategia acestei organizații SECRETE și EXTREM DE PERICULOASE. Miza lor e simplă: să transforme femeile în zombie, bombardându-le cu idealuri de frumusețe zombificatoare și articole tâmpite. Știu că pare de NECREZUT, dar această CONSPIRAȚIE dă roade nebănuite, reușind deseori să creeze chiar o competiție între femei, care vor să fie cât mai conformiste cu putință și mai apropiate de idealul zombificator, chiar dacă asta înseamnă să renunțe (uneori cu prețul vieții) la mâncare.

Dragi femei, păziți-vă de revistele ”pentru femei” și ajutați-le pe cele care au căzut deja pradă acestei conspirații. Iar dacă simțiți vreodată nevoia să răsfoiți o astfel de revistă, iată aici o variantă prescurtată și gratuită care vă va ajuta să economisiți timp și bani:

cosmo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s